Boot​

Home » Locatie » Passantenhaven

Passantenhaven​

De hele toeristische haven beschikt over stroom- en watervoorzieningen. Aan de kade zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. De toegangscode hiervoor wordt verstrekt door de havenmeesters.

Verblijven op Urk
Gemak dient de mens op Urk. Daarom is het sinds kort mogelijk om na aankomst in de haven van Urk zelf af te rekenen. Op alle stroompalen zijn QR-codes bevestigd die gescand kunnen worden per telefoon. In het betaalmenu kan de verblijfsduur aangegeven worden. Na betaling ontvang je codes voor het gebruik van de sanitaire gebouwen en WiFi. Zo maak je direct na aankomst gebruik van de faciliteiten in het havengebied. Bij de sanitaire gebouwen vind je ondergrondse afvalcontainers en tegen betaling zijn was faciliteiten in de gebouwen te gebruiken.

Havenkantoor
Van 1 april tot en met 1 november is het havenkantoor van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 – 12:00 uur en 14:00 – 16:00 uur. In de periode van 1 november tot en met 1 april is het havenkantoor geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 12:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 12:00 uur. De havenmeesters zijn niet altijd aanwezig op het havenkantoor, maar te vinden in het havengebied. Voor dringende zaken kan telefonisch contact opgenomen worden.
Alle informatie is te vinden op de website van de havenmeester.

Locatie

Translate