Volledige agenda

Home » Agenda

Een overzicht van al onze
activiteiten en evenementen

Bijzondere belevenissen ervaar je op Urk. Kom genieten van verschillende culturele evenementen en activiteiten en dompel je onder in de Urker cultuur. Eet jij een heerlijk visje tijdens het Vis Food Festival, verbaas jij je over de vele dorpsgenoten in de prachtige klederdracht tijdens Urkerdag of stap je een eeuw terug in de tijd tijdens Urk in Wintersferen? Ook alle exposities, (sport)activiteiten en tentoonstellingen vind je in de agenda.

15 juni
Instap Ginkiestocht
De Ginkiestocht is dé leukste manier om Urk te ontdekken. Zelf onder leiding van een gids de bijzondere historie van Urk ontdekken? Iedere zaterdagmiddag (m.u.v. Feestdagen) staat er om 14:00 uur een gids klaar. In juli en september kun je dagelijks aansluiten om 12:45 uur en 14:00 uur!
01 juli
Veerdienst Urk - Enkhuizen
Toen Urk nog een eiland was, was de veerdienst tussen Urk en Enkhuizen de enige verbinding met het vasteland.
26 juli
Braderie Vakantiepark 't Urkerbos
Vrijdag 26 juli is er weer een gezellige braderie bij Vakantiepark ‘t Urkerbos.
10 juli
Zingen in de Zomer
Woensdag 10 juli start het nieuwe seizoen Zingen in de Zomer. In de zomermaanden geniet je iedere woensdag van een middag-zanguurtje, orgelspel en een samenzang met medewerking van een koor in de avond.
09 augustus
Braderie Vakantiepark 't Urkerbos
Vrijdag 9 augustus is er weer een gezellige braderie bij Vakantiepark ‘t Urkerbos.
14 augustus
Springkussen festival
Woensdag 14 augustus is er Springkussen Festival bij Vakantiepark ‘t Urkerbos.
28 augustus
Kunst op de Kade
Op woensdag 28 augustus vindt op Urk het kunstevenement ‘Kunst op de Kade’ plaats. Dit is hét evenement waarbij ieder jaar meer dan 60 kunstenaars hun mooiste werken tonen. Daarnaast krijgt u als bezoeker een uniek kijkje in de techniek achter de verschillende kunstwerken.
21 september
Open Bedrijvendag Urk
In samenwerking met Gemeente Urk en WerkgeversServicepunt Flevoland, organiseert Urk Werkt op zaterdag 21 september 2024 van 10:00- 16:00 uur Open Bedrijvendag Urk.
Translate