Evenementen

Home » Agenda » Zomer Festival Urk

Zomer Festival Urk

Het Zomer Festival Urk 2024 is een festival met drie verschillende avonden waar muziek de hoofdrol in speelt. Daarnaast kan er zoals altijd een lekker hapje en drankje verwacht worden en introduceren we dit evenement voor het eerst een speciaal wijn assortiment.

21 juni​

Op 21 en 22 juni vragen we een entree prijs. Wil je naar beide avonden komen? Dan raden we je aan om het combiticket te kopen voor een mooie korting. Op 23 juni is de toegang voor iedereen gratis. Iedereen is dit weekend welkom!


VRIJDAG 21 JUNI 
Op vrijdag 21 juni organiseren we een avond vol live muziek met de Bokker band en Vrienden van ETP Live. Vrienden van ETP Live is een 8-tallige band met vele muzikale talenten en de Bokker band is een samengestelde band die de crème de la crème van de Urker muziekscene is. Tijdens deze Live Muziek avond zullen er veel verschillende artiesten en muzikanten optreden die voor een onvergetelijke sfeer gaan zorgen op de Urker haven!

ZATERDAG 22 JUNI
Op zaterdag 22 juni organiseren we samen met Brassband Valerius en het in dialect zingende Leuster The Night of the Bult 2024! Dit befaamde concert heeft al meerdere edities gehad in het verleden en heeft nog nooit teleurgesteld. De muzikaliteit van Valerius en Leuster gaan we combineren om tot ongekende muzikaliteit te komen op een ongekende plek op Urk, de haven! Er zullen vele gastoptredens en muzikanten deelnemen op deze avond, een divers assortiment van bekende liederen zullen op een unieke manier vertolkt worden. 

ZONDAG 23 JUNI 
Zondag 23 juni vindt er een massale havenzang plaats met medewerking van Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria, Christelijk Urker Visserskoor Crescendo en de vele honderden, al niet duizenden bezoekers. Deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk.

Locatie

Translate