Evenementen

Home » Agenda » Trouwbeurs Plan Your Day

Trouwbeurs Plan Your Day

Wegdromen bij prachtige jurken, bruidstaarten, glinsterende sieraden en genieten van heerlijke proeverijtjes. Na de succesvolle editie van vorig jaar staat ook dit jaar het mooiste trouwevent van Flevoland weer op het programma.

05 oktober​

Diverse ondernemers uit de trouwbranche komen samen op 5 oktober tijdens Plan Your Day om iedereen met trouwplannen te inspireren met de nieuwste trends!


Op deze prachtige avond kunnen toekomstige bruidsparen ervaren wat bedrijven uit de trouwbranche voor hen kunnen betekenen om de huwelijksdag onvergetelijk te maken. Bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker een feestelijke welkomstcocktail. De crew van De Koningshof zorgt ervoor dat het aan niemand iets ontbreekt want zij serveren de hele avond diverse drankjes en heerlijke proeverijtjes. Aansluitend kunnen bezoekers genieten van een fantastische bruidsshow!


Beleef, proef en geniet op deze bijzondere en unieke avond. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van de prachtige prijzen bij onze deelnemende standhouders!
Er zijn in totaal 100 Early Bird Tickets verkrijgbaar.


Verdeeld over de twee tijdsloten. 50 tickets voor het tijdslot van 19:00 en 50 tickets voor 21:00
De reguliere ticketprijs €15,-  

Meer informatie lees je op de website.

Locatie

Translate