Toeristisch informatie Punt​

Home » Locatie » Inspiratiekantoor Tourist Info Urk

Inspiratiekantoor Tourist Info Urk​

Inspiratiekantoor
In het inspiratiekantoor ontdek je hoe je de unieke ontstaansgeschiedenis van Flevoland het beste kunt beleven. Interactiviteit, beleving en inspiratie staan hier centraal.
Ontdek zelf Urk en de omgeving bij de interactieve inspiratietafel. Blader door de bezienswaardigheden, evenementen en de geschiedenis van Urk en Flevoland. Bekijk video’s van het oude eiland en ontdek het voormalig eiland in verschillende beeldmaterialen. Proef de ‘couleur locale’ wanneer je het inspiratiekantoor binnenstapt. Bewonder de Urker klederdracht in de sfeerbeelden aan de wand en ontdek de vroegere kaart van Flevoland op de grond.

Routes en arrangementen
Geïnspireerd om zelf Urk te ontdekken? Maak dan gebruik van één van de vele fiets-, wandel- of autoroutes door Urk en de omgeving. Ontvang de Toeristengids boordevol tips, inspiratie en natuurlijk een plattegrond (of download deze nu alvast hier). Ontdek de geschiedenis en bezienswaardigheden tijdens één van de speciale arrangementen. Ga op pad met een Urker gids tijdens de Ginkiestocht, dompel je onder in de Urker cultuur tijdens de Cultuurroute of ga zelf op zoek naar de highlights met het ansichtkaartenspel ‘Groeten uit Urk’. We vertellen je graag meer over de talloze mogelijkheden die Urk biedt.

Ook originele cadeaus en Urker souvenirs vind je bij Tourist Info Urk. Welkom op Urk!

Locatie

Translate