Evenementen

Home » Agenda » Kunstmarkt & zomerbraderie tijdens Kunst op Locatie

Kunstmarkt & zomerbraderie tijdens Kunst op Locatie

Kunst op Locatie; hét evenement waarbij ieder jaar circa 50 kunstenaars hun mooiste werken tonen. Daarnaast krijgt u als bezoeker een uniek kijkje in de techniek achter de verschillende kunstwerken.

27 augustus​

Diverse oude en nieuwe technieken passeren de revue; van beeldhouwkunst tot traditionele nettenboeters en van boetseren tot zeilmakerij. Krijg een indruk van de techniek achter het maken van de klassieke Urker klederdracht.

Over de gehele lengte van de havenkade kan genoten worden van oude en nieuwe ambachten en tot wel 50 standhouders van de zomerbraderie. Met een grote diversiteit in aanbod zoals food, fashion, accessoires en entertainment zal de havenkade gevuld zijn met een vrolijke zomermarkt. Uiteraard is ook gedacht aan de innerlijke mens. Strijk neer aan een van de vele terrassen welke de havenkade rijk is. Geniet van culinaire verrassingen of een traditioneel gebakken Urker visje.

Kunst op Locatie kan bezocht worden op zaterdag 27 augustus van 10:00 – 17:00 uur. Parkeren kan eenvoudig en gratis op het haventerrein (Burgemeester J. Schipperskade). Vanaf daar volgt u de bewegwijzering naar Kunst op de Kade. De toegang is gratis.

Locatie